yoga i täby - lugnett studio

Kundaliniyoga på  Lugnett Studio Kundaliniyoga på Lugnett Studio

NYHET !! KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer. Kundaliniyogan är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.  

Öppna upp kropp och sinne för att bli mer sann och medveten om din inre kraft. Hitta närvaro och inre lugn. Varje vecka går vi igenom ett chakra och belyser vad det står för, yogar, mediterar och reflekterar.

Lärare : Ulrika Petre´
8 Tisdagar 19:00-20:30 start 25/8 Investering 1600:-

Hathayoga Lugnett Studio Hathayoga Lugnett Studio

HOLISTISK HATHAYOGA

Yogan har sitt ursprung i Hathayogan, som är den vanligaste yogaformen i väst. Hathayogan är en mjukare form av fysisk yoga där du inte är bunden till en fast serie av rörelser. Positionerna hålls något längre för att på så vis hitta in till din position och ta del av dess stärkande effekt. 

Vi varvar vilsamma och dynamiska övningar, som både stärker kroppen och låter den få komma till ro. I de klasser jag leder finns även en stark närvaro av en terapeutisk yoga där vi lyssnar in vårt naturliga rörelsemönster och hjälper kroppen till en god hållning som påverkar hela ditt välmående. I klasserna använder vi oss ibland även av Yogabollar som släpper späningar och skapar cirkulation i din kropp. Din närvaro och uppmärksamhet fördjupas och du känner dig stärkt och smidig i kroppen och mjuk i sinnet. En holisisk yoga för kropp, själ och sinne.

Lärare : Emma Öström
16 Onsdagar 19:15-20:30 start12/8 Investering 2800:-
 

Restorativeyoga på Lugnett Studio Restorativeyoga på Lugnett Studio

DE-STRESS YOGA FÖR STRESSHANTERING

Restorative yoga är en terapeutisk läkande yoga som balanserar stress och kronisk stress på flera olika sätt. Dels genom avslappningen som blir av att kroppen stöttas av de olika props som används (bolster, block, filtar), dels på grund av de olika sekvenserna som är designade för att stötta kroppens återhämtning på olika sätt. Restorative är en rogivande yoga som stimulerar och lugnar kroppen, nerverna och de intre organen. En yoga som verkligen alla kan göra. I kurserna De-stress lär du dig vad som sker i kroppen vid stress och hur vi kan återskapa balans samt varvar in guidad djupavslappning.

Lärare Emma Öström
5 Söndagar 16-17:30 Lugnett start 20/9
1nvestering 1150:-

 

Lugn Yoga dagtid på Lugnett Studio Lugn Yoga dagtid på Lugnett Studio

LUGN YOGA DAGTID
OBS! Liten grupp endast 6 deltagare för att du som är i riskgrupp ska kunna delta.

En härlig dagkurs som även passar dig 60+
Övningarna är enkla och mjuka och hjälper till att släppa spänningar, framförallt i nacke och axlar, hålla kroppen rörlig samt förbättrar balansen.  

Lärare Emma Öström
10 Onsdagar 10:30-11:30 start 12/8
Investering 1650:-
 

Yinyoga på Lugnett Studio Yinyoga på Lugnett Studio

YINYOGA

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. I Yinyogan stannar vi lite längre i positionerna för att komma djupare in på bindväv, ligament och leder som får mer vitalitet, styrka och balans.
Dessa klasser blandar vi ibland med yogabollar och mjuka Yangrörelser.

8 alt 13 Torsdagar 18:00-19:15  start 27/8 2020
Investering 8 ggr 1600:- / 13 ggr 2600:-
Lärare Emma Öström
 

Viryayoga på Lugnett Studio Viryayoga på Lugnett Studio

VIRYAYOGA & YINYOGA med Silvana Stenström

Dynamisk yoga där den viktiga andningen och närvaron har stor del. Vi använder hälsosam biomekanik(rörelselära) för att öka styrkan rörligheten och balansen. I viryayogan jobbar vi varje pass med hela kroppen. Kom som du är, då det är en lite grupp kan du vid behov få individuell vägledning . 

Lärare Silvana Stenström
9 Måndagar 19:40-20:55 
Investering 1850:-

Anmäl till  Silvana.stenstrom@hotmail.com 

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan. 

10 Måndagar 18:10-19:25
Investering 1850:-
Lärare Silvana Stenström
Anmäl till  Silvana.stenstrom@hotmail.com 

FAMILJEYOGA på Lugnett Studio FAMILJEYOGA på Lugnett Studio

FAMILJEYOGA FRÅN 4 ÅR

Välkommen på en rolig och härlig stunds yoga tillsammans med dina barn.
Att yoga tillsammans är roligt och stärker banden mellan er.

Datum för hösten kommer inom kort!

Tid 10:00-10:45
Investering 90:- per deltagare
Lärare Emelie Hambrook utbildad barnyogalärare samt aktiv i Skolyoga

NÄR DU BOKAR KURS HOS OSS

När du bokar in dig på en kurs hos oss har du reserverat din plats och åtar dig därmed att betala in hela kursavgiften innan kursstart. 

Missar du ett tillfälle kan du vid mån av plats ta igen det på en av våra andra kurser, eller så kan du låta någon annan (vän/partner) gå i ditt ställe.

Varje kurs har max 13 bokningsbara platser.

Mattor, filtar och annat du behöver under ditt yogapass finns att låna. Det finns även omklädningsrum med bastu och en laungedel med soffa och yogite där du kan slappna av innan eller efter ditt yogapass.