VERA ÅSTRÖM  - YOGAMASSAGE I TÄBY

Jag heter Vera Åström och är utbildat yogamassör via Axelsons gymnastiska institut. Jag har alltid brunnit för hälsa och försökt hitta balans i det stressiga livet. Det var då jag upptäckt yogans helande kraft, vilket ledde till att jag 2011 utbildade mig till yogalärare och startade mitt egna företag Yoga4Wellness.
Det fina med yogan är att alla kan göra det på sina egna villkor.
Yoga för mig är en väg utan slut, det dyker upp nya saker på vägen som jag vill utforska, man blir aldrig fullärd. Det blev flera påbyggnadskurser i olika stilar av yoga. I september 2013 påbörjade jag min yogamassageutbildning med Vandana och Johan Westman på Axelsons. Den här utbildningen blev som ögonöppnare för mig och efter avslutad utbildning gick jag flera påbyggnadskurser.

Jag är också kursledare och undervisar Yogamassage Introdagar och assisterar på grundutbildningen. Yogamassage för mig är flöde, andetag, öppna kroppen, läkning, stillhet, meditation och inre lugn. Jag vill sprida yogamassage vidare och hjälpa fler människor att hitta tillbaka till balans och välmående. 
Håll utkik efter mina härliga workshops med olika teman och workshop i Yogamassage för eget bruk - som är väldigt uppskattad bland deltagarna.

Jag är diplomerad yogamassör utbildad vid Axelssons Gymnastiska Institut. Medlem och försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Välkommen Vera Åström   0704 950 350 www.yoga4wellness.se 

Hos mig kan du komma på en skön stunds avkoppling.
Läs mer här vad jag erbjuder 

bokning och kontakt

 ERBJUDANDE 10% RABATT PÅ VERAS BEHANDLINGAR FÖR ALLA NYA KUNDER!

 
Vera Åström

info@yoga4wellness.se
0704 950 350
Hemsida: www.yoga4wellness.se

Jag finns på Lugnett Studio onsdagar och torsdagar samt helger enligt överenskommelse.


Starterbjudande 20% rabatt på alla mina behandlingar under december och januari.

Passa på att köpa julklapp till någon du tycker om eller till dig själv.