Yogaretreat på lilla lugnett

Välkommen hem till Emmas gård och till en nyrenoverad flygel som rymmer yogasal med stora fönster och bjälkar i det höga taket. I flygeln finns även bastu och spa för sköna stunder. Hit är du välkommen att landa mjukt och komma hem till ditt sanna avslappnande jag under detta dagsretreat.
Här checkar du ut från vardag och checkar in till dig själv!

Vi samlas i yogasalen med en kopp nybryggt te från gårdens örter (när i säsong) tills alla har landat. Sedan följer ett långt och skönt yogapass som avrundas med en meditation där vi närmar oss våra innersta längtan och sätter en intention för dagen.

Lunchen är vegetarisk med inslag av det vi själva odlar, vi äter den gemensamt i stora husets glasveranda.
Efter lunch landar vi återigen på yogamattan för en restorative som främjar matsmältning och avslappning.
På eftermiddag dukar vi upp raw food fika och efter fika avrundar vi med en yinyoga och reflektion.

Varje retreat har sitt eget tema. Det kan vara yoga som balanserar i den aktuella årstiden, det kan vara en kvinnogrupp där vi finner stöd hos varandra, det kan vara tema återhämtning eller att sätta sina intentioner till exempel. Oavsett tema så kommer det bli endag med närvaro, inspiration, fina samtal och innerlig yoga. Den lantliga miljön bidrar till kontakt med naturen. Vid säsong kan du även köpa hem färska ägg från gårdens höns. 

Lilla Lugnett retreatgård ligger i naturskönt område nära historiska Biskops Arnö och Mälaren i Håbo/Bålsta. Här erbjuder Emma dagsretreat på sin egna lilla gård där flygeln är ombyggd till yogasal med sovloft och bastu.
Med bil tar du dig enkelt hit på ca 45 minuter från stockholm och Täby och 20 minuter från Bålsta C.

Utvalda LÖRDAGAR 10:00-16:00. 
ÖNSKAR DU KOMMA MED PRIVATGRUPP - MAILA FÖR FÖRSLAG.

Investering 1150:- inkl lunch och raw food fika
Lärare Emma Öström
Mer info om Emma finner du här.

Du bokar din plats genom att mail till info@happymeyoga.se med datum du önskar boka din plats.

Bokningsregler: 
Platserna är begränsade och din bokning blir därför unik och reserveras för dig. Vid ev avbokning behåller vi halva kursavgiften för att täcka våra omkostnader, alternativt att du finner en ersättare.

“Tension is who you think you should be.
Relaxation is who you are.”

Yogaretreat i lantlig miljö