Våra spabehandlingar

Massage

Det händer mycket i kroppen vid en massage. Framför allt så mjukas stela muskler och muskelknutor upp, ämnesomsättningen ökar, blod- och lymfcirkulationen ökar, hormonet oxytocin frisätts och du känner dig piggare och gladare. 

Läs mer om och boka din tid här Massage

Kroppsbehandlingar

Unna dig själv en skön spabehandling som ger avslappning i vardagen.
Perfekt som present till någon du tycker om!

Läs mer om och boka din tid här Kroppsbehandling

ansikte & ACNE

Jag använder dom världsledande amerikanska Exuviance produkterna med AHA-peeling i mina ansiktsbehandlingar.

I mina ekologiska ansiktsbehandlingar använder jag tyska Dr. Hauschkas produkter med kornpeeling. Dr. Hauschka var först i världen med ekologisk hudvård.

AHA-peeling är en intensiv peeling som tar bort död hud, så att ny fräsch ung hud kan träda fram. Man får jättefin lyster och det är den viktigaste delen i en ansiktsbehandling. AHA-peelingen är inte bara peelande, utan jobbar på många olika sätt. Den jobbar anti age och minimerar fina linjer och rynkor. Den öppnar upp porerna så att det underlättar för portömningen. Den bleker ner pigmenteringar samt ger en finare hudton. Den stimulerar cellförnyelsen samt ”städar rent” i porerna. Samtidigt som AHA-peelingen är effektiv så är den skonsam. Därför passar den alla. Alltifrån en torr och känslig hy till en normal, bland, fet, akne hy. Den är även perfekt på gamla akneärr, solskador samt pigmenteringar.

Jag som är utbildad Hud-terapeut får jobba med 2 st. olika styrkor av AHA-peelingar, vilket är 20% resp. 30%. Vi börjar alltid första besöket med den svagaste 20%-iga peelingen, för att se och bedömma hudens tolerans. För en hy som är känslig kanske det räcker med den 20%-iga AHA-peelingen. Medans en mer oren hy eller solskadad hy tål den 30%-iga AHA-peelingen. Då kan man i så fall använda den vid nästa besök. (Det är samma pris.)
Sen om man vill ha ytterliggare effekt kan man pensla på en Booster innan man lägger på AHA-peelingen. Boostern är en annan form av syra som förbereder huden, vilket gör att man får dubbel effekt på AHA-behandlingen. (Boostern kostar 65 kr. extra/behandling).

Tänk på att undvika sol och solarium 48 timmar efter AHA-peeling.
Läs mer och boka dina ansiktsbehandling här: Ansiktsbehandlingar

FRANSAR & BRYn

Unna dig vackra ögon och framhäv din ögonfärg.
Du får bara en chans att ge ett första intryck!

Läs mer och boka din tid för fransar & bryn  här Fransar & Bryn