Massage & REIKI

Klassisk svensk massage helkropp 60 min 790 kr /40 min 590 kr
Du kan välja mellan mjuk avslappnande massage med mjuka strykningar eller behandlande med pressur (tryck mot triggerpunkter) på plats.
En klassisk massage där vi varvar mjukgörande styrkningar med djupgående muskelmassage. Djupt avslappnande och ökar cirkulation, utresning, läkning och blodflödet i kroppet. 
Massagen görs liggande på en extra bred massagebänk där du blir omsluten av mjuka handdukar. Oljan jag använder är ekologisk från svenska Gerd & co.
Vi går igenom rygg, axlar, nacke, ben och armar.
På 40 minuters massagen görs alla moment något kortare.


Deluxe massage extra allt 80 minuter 1100:-
Samma som ovan fast här blir du extra omhändertagen med avslutande massage i ansikte, hårbotten och fötter. En lyxig massage att unna sig själv eller ge bort i present. 

Massage rygg och axlar 40 minuter 590 kr
En djupgående massage med fokus på rygg, axlar och nacke. Speciellt skön om du har spänningar i dessa områden eller som förebyggande.
Denna massage är behandlande med pressur (tryck mot triggerpunkter).

Massage säte, ben och fötter 30 min 490 kr
En djupgående massage med fokus på säte, ben och fötter. Speciellt skön om du har spänningar i dessa områden, tränar mycket eller står mycker i jobbet eller som förebyggande. Massagen hjälper till att minska spänningar i dessa områden, öka blodgenomströming till muskler och ger energi.
Denna massage är behandlande med pressur (tryck mot triggerpunkter).
Kan även innehålla viss stretch.

REIKI HEALING SESSIONER 50 min 690 kr
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och  i USA och många andra länder för läkning inom sjukvården.

Hur går en reikisession till?
Du ligger bekvämt på en bred massagebänk. Under sessionen har du dina kläder på dig så välj mjuka kläder som är sköna att vila i. Reiki kan göras med en lätt statisk beröring av tryck, eller utövarens händer kan vara några centimeter över kroppen utan någon verklig beröring. 

Vad kan jag förvänta mig?
De flesta kunder känner en känsla av avkoppling och lugn. Det är både fysisk avslappning såväl som en avspänning för sinnet. Reiki är så avslappnande att kunder kan somna under sessionen. Oroa dig dock inte, du kommer fortfarande att få alla fördelarna med sessionen, sovande eller vaken.

Räcker en session eller behöver jag en serie sessioner?
En session är en bra start! Du ser själv hur Reiki får dig att känna dig, om den är avslappnande, om du känner mer tydlighet efter sessionen. Många fortsätter att köpa en serie sessioner för att successivt arbeta med sina nuvarande wellnessmål.

Är Reiki för ett akut tillstånd eller ett kroniskt tillstånd?
Om du har ett akut tillstånd bör du uppsöka en licensierad läkare. Om du har ett kroniskt eller aktuellt problem kan Reiki vara ett utmärkt komplement i din läkningsprocess.

Efter en session: 
Drick mycket vatten för att hydrera din kropp eftersom kroppens energisystem kan röra sig mer optimalt, så ta hand om dig själv med vatten och hälsosam mat under dagen. Det är fördelaktigt att spendera lite tyst tid den dagen eller kvällen efter din session för att skriva dagbok eller att fundera eftersom det kan ha ge dig insikter och ytterligare mental tydlighet när din kropp fortsätter att bearbeta Reiki-sessionen.

Kontakt

Emma Öström driver Lugnett Studio där hon ansvarar för yogan och har stor erfarenhet och kunnande om kropp och själ.


Du bokar din tid på Boka Direkt nedan.  
Om du inte hittar en tid som passar dig kan du maila till
info@happymeyoga.se

 

pt-yoga

Hos Emma kan du även boka in din privata yoga och Terapeutisk yoga.

Om du har stressrelaterat symptom, kronisk smärta, skada, sjukdom eller andra utmaningar kan terapeutisk yoga erbjuda en mjuk och långsiktigt väg mot förbättrad hälsa och välmående. Det passar såklart även för dig som inte har någon symptom men vill ha hjälp med en individuellt anpassad yoga som du kan utföra hemma/på semester etc

Emma ger enskilda sessioner med full uppmärksamhet till dina individuella behov – såväl fysiskt, mentalt och spirituellt, för att hitta och fördjupa en yoga som fungerar för just dig.

Pris första pass 1250:-
Uppföljning 900:-
inkl anpassat yogapass du kan göra hemma.

Maila till info@happymeyoga.se för att boka en tid som passar dig.

Läs mer om terapeutiskyoga här