UTHYRES FRISÖRSALONG FÖR EN frisör
 

FRISÖRSALONG PÅ LUGNETT STUDIO

Längtar du efter att driva egen frisörsalong i harmonisk miljö? Nu är frisörsalongen på Lugnett Studio i Täby ledigt för uthyrning. Salongen har frisörstol, stor spegel, tvättställ och reception samt plats för hyllor (försäljning) och soffhörna, allt för att direkt komma igång.

Lugnett Studio är en stor lokal med flera företag som delar på entré med soffgrupp, kök, två badrum med duch och bastu.
I lokalen finns flera rum - där vi har yoga, olika typer av massage, kost&hälsa, hudvård med mera. Frisörsalongen är ett enskilt stort rum med fönster runt om för en öppen känsla.
Alla driver sina egna företag, men vi delar på gemensamma utrymmen och kan på så vis få en stor lokal med relativt låga omkostnader.
Under pandemi kunde vi även erbjuda hyresfria månader som stöd till våra företag. Så vi bryr oss verkligen om de som är på Lugnett Studio.

Nu söker vi en frisör som vill jobba i norrort och driva sitt eget företag. Du jobbar själv (dvs du kan inte hyra ut i andra hand)
Ett stort plus om du är intresserad av hälsa eller kanske tom ekologisk hårvård. Ev även dig som söker lokal på halvtid kan diskuteras!

Hyran är momsfri, i hyran ingår el, vatten och förbrukning så som tex ljus, te, tvål/papper, internet och del av hemsida.

Läs gärna med på vår hemsida om vad vi erbjuder. Kontakta mig Emma Öström på info@lugnettstudio.se om du vill veta mera, träffas och se lokalerna.

Välkommen till en harmonisk arbetsplats där du själv sätter din egen prägel på hur du vill jobba. 
 


Nu är vår fina frisörsalong ledig att hyra!
allt finns på plats - bara att flytta in!


 

Kontakt Emma Öström
E-post: info@lugnettstudio.se