INDISK MASSAGE
 

INDISKT ANSIKTS OCH HUVUDMASSAGE 

Denna behandling innefattar huvud, ansikte, nacke och längs ryggraden. Behandlingen utförs med Sesamolja/Arganolja för ansikte och ges dels sittande, dels liggande på massagebänk.

INDISKT ANSIKTS OCH HUVUDMASSAGE DeLux 
Ovan behandling kompletteras med Moroccan Rhassoul Clay(lermask

HUVUDMASSAGE
I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.
Effekter av huvudmassage:
· förbättrar cirkulationen i huvudet samt till och från huvudet
· löser upp spänningar i muskler och vävnader
· reglerar överskott av värme i huvudet
· hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän
· stimulerar hårväxt
· kan förbättra syn, hörsel, lukt och smak
· reglerar ett överaktivt tänkande och hjälper sinnet att slappna av
· balanserar nervsystemet
· stimulerar hela nervsystemet via marmas-punkter (vitala energipunkter)

ANSIKTSMASSAGE
Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.
Effekter av ansiktsmassage:
· löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
· ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter
· hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process
· förebygger acne
· förebygger rynkor
· ökar skönheten

INDISKT ANSIKTS OCH HUVUDMASSAGE   DeLux 
Ovan behandling som också innehåller Moroccan Rhassoul Clay(lermask).
Mänskligheten har använt lera som hudvårdsprodukter sedan urminnes tider. Leror är naturligt förekommande silikater av jorden och är sprängfyllda med mineraler och näringsämnen. Rhassoul kommer från Atlasbergen i Marocko och som känd för att vara extra mineralrik. Den är effektiv, mild, den är fenomenal på att återfukta huden samtidigt som den drar ut orenheterna och ger en fin lyster.
Jag använder mig av produkter från prisbelönta företaget Loelle som är 100 % naturliga, ekologiska och veganska de är bra för både människan, miljön och odlarna. Loelle arbetar direkt med kvinnokooperativ runt om i världen där produkterna omsorgsfullt tillverkas för hand. Produkter med få ingredienser som är naturligt vårdande för hud och hår.

Grön lera används för fet/blandhy och har antibakteriella egenskaper som underlättar omvårdnad av problemhy. Ansiktsmasker med grön lera har en mattgörande och lenande effekt och har antiseptiska egenskaper. Leran har antibakteriella och svampdödande egenskaper som rengör huden effektivt, och binder toxiner. Leran har antiinflammatorisk effekt, ger huden en jämnare ton och lyster. Grön lera syresätter också huden och gör den fastare, vilket saktar ner åldrande. 

Röd lera används för normal hy och har en silkeslen jordig konsistens. Den har till uppgift att avgifta, tona och ge näring. Röd lera hjälper huden att absorbera överflödig olja, smuts och gifter.  Den hjälper också till att avlägsnar döda hudceller vilket i sin tur leder till ökad blodcirkulation i huden.
Röd lera är rik på dolomit, Silica, ferrioxider och oxider och mineraler. Den är absorberande och rengör huden från föroreningar. Det höga värdet av järnoxid, vilket ger leran dess röda färg, hjälper huden att vitalisera ljusstyrka genom att rengöra och vårda på djupet. Den minskar känsligheten och förbättrar hudens struktur och elasticitet. Leran har utmärkta sammandragande egenskaper. Den röda leran minskar pigmentering i huden och förbättrar hudens struktur. Vilket gör att den känns mjuk och fräsch.

Vit lera används för känslig hy och är rik på mineraler som avgiftar huden och balanserar talgproduktionen. Leran saknar järnoxid och är därför, till skillnad från andra leror, helt vit. Den är mild och mjuk. Den passar känslig hud, är djuprengörande och sammandragande.

Du bör dricka mer varm vatten eller te efter massagen och helst vila dagen ut. Jag rekommendera inte hård träning samma dag. Vill du träna samma dag så bör du boka din behandling efter träningen.

bokning och kontakt

ERBJUDANDE 10% RABATT PÅ VERAS BEHANDLINGAR FÖR ALLA NYA KUNDER!

 
Vera Åström

info@yoga4wellness.se
0704 950 350
Hemsida: www.yoga4wellness.se

Jag finns på Lugnett Studio onsdagar och torsdagar samt helger enligt överenskommelse.