TERAPEUTISK YOGA - en långsiktig väg till balans

Om du har stressrelaterat symptom, kronisk smärta, skada, sjukdom eller andra utmaningar kan terapeutisk yoga erbjuda en mjuk och långsiktigt väg mot förbättrad hälsa och välmående. Det passar såklart även för dig som inte har någon symptom men vill ha hjälp med en individuellt anpassad yoga som du kan utföra hemma/på semester etc

Emma ger enskilda sessioner med full uppmärksamhet till dina individuella behov – såväl fysiskt, mentalt och spirituellt, för att hitta och fördjupa en yoga som fungerar för just dig.

I en privat session tar vi hänsyn till unika behov som rör skador, mönster och livsmål.

Vad är Terapeutisk Yoga
Yoga är en rad tekniker som kopplar ihop oss med kroppen, andningen och tanken så vi kan uppnå en förbättring av vårt välmående, ge smärtlindring, minska ångest, depression och hantera stress samt förbättra dina vardagliga vanor. Yoga terapi är en holistisk väg till läkning. Genom att utforska relationen mellan den fysiska kroppen, tanken och själen kan vi komma till roten av vad som skapar smärta, sjukdom och dysfunktion på dessa nivåer.

Terapeutisk yoga är inte en "quick-fix" utan ett långsiktigt sätt att uppnå emotionell balans i livet. Emmas roll som lärare är att skapa en personlig yoga som är meningsfull, effektiv och njutbar för dig att återkomma till varje dag.


En enskild terapeutisk yogasession erbjuder
Bedöming av din nuvarande hälsa (fysisk, mental, beteende mönster och emotionellt)
Yoga övningar (asanas), inklusive terapeutiska rörelser
Hands-on asssistering, rörelseomfång och stretch
Guidad avslappning
Andningsövning (pranayama)
Meditation och Reflektion
 

Boka tid för dig

1 session (90min) kostar 1200:-
Uppföljande session 900:-
inkl ditt unika yogapass med upplägg, bilder och beskrivning.

Rekommendation att boka 3 sessioner till en början, en grund och två återbesök där vi går igenom upplägget. Mellan sessionerna får du övningar att göra hemma.

Givetvis kan du enbart boka 1 session också.

Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid.
Senare avbokning debiteras med 400:-