Emma öström

Lugnett Studio drivs av Emma Öström Yoga AB (Happy me yoga).

Emma Öström - 3 barnsmamma som bor i Täby med familj och hund.
Jag är utbildad terapeutisk yogalärare i New York.  I grunden Hathayogalärare, specialiserad på Terapeutisk Yoga, Gravid- och Barnyoga.  Jag har sedan år 2010 arbetat med yoga och från 2012 även med en metoden Mind to Body som terapeutisk verktyg.  2011 upptäckte jag yogabollar och har sedan dess utforskat och använt dessa i mina klasser och utbildar nu yogalärare i Emodied Bollyoga i ett samarbete med yogastudion Villavi. Eftersom barn och unga har en viktig del i mitt hjärta utvecklade jag barnyogan Happy me kids - som jag lär ut till blivande barnyogalärare och andra personer som lever eller arbetar med barn.

Mitt egna möte med yogan blev en riktigt livsomvändare för mig. En praktik där jag började lyssna till mitt innersta och kunde släppa spänningar jag bar på. Jag slutade arbetet inom mediebranschen för att fördjupa mig inom yoga och samtidigt inspirera andra till att må bättre! Ju mer jag lär mig desto mer inser jag hur allt hänger ihop från hur vi tänker, hållningen, vad vi äter och hur vi rör kroppen, men också i relation med andra och faktiskt hela universum. Det är spännande att se hur forskningen nu också visar samma sak som den den tusenåriga yogakulturen länge vetat - att yoga och meditation  faktiskt fungerar!

Meditationer finns att hämta gratis på min youtube kanal Emma Öström Yoga. Klicka här för att komma dit

Med ett stort intresse och kunskap om ett holistik leverna där kost och hälsa går hand i hand erbjuder jag även 21 dagars Clean Eating program, en kost som stöttar och läker kroppen. Läs mer om Clean Eating här

Än idag är yogan min viktigaste källa när det gäller att hämta ny kraft, energi, utvecklas och må bra och jag hoppas även kunna inspirera dig till detsamma! 

 

Ulrika Petré

Ulrika håller kurser i Kundaliniyoga, Reiki healing, Stresshantering, Vardagsmagi och Självutveckling. 

Ulrika jobbar även med HR, ledarskap och rekrytering men har tagit steget och inriktat sig på coaching, hypnos och kurser både för individer och företag. Ulrika bor i Åkersberga med familj och är i naturen så ofta hon kan, antingen promenerandes eller på hästryggen.  

Mitt möte med kundaliniyogan var en riktig ”wow-känsla”. Jag gick en helgkurs, så jag fick en stor dos på en gång och när jag kom ut efter den helgen var det som att alla färger var tydligare, mitt fokus och mitt lugn var något helt annat. Kan det verkligen hända så mycket av de där konstiga rörelserna tänkte jag. Jag ville förstås ha mer av den där känslan och utforska den här spännande yogaformen vidare. Det ledde mig vidare till olika yogaretreater, yogafestivaler och egen yogautövning. Jag bestämde mig sedan för att gå en 2 årig lärarutbildning på Stockholms Kundaliniyogacenter mest för min egen nyfikenhet men startade sedan att hålla klasser i Åkersberga. Idag använder jag yogan som mitt eget härliga verktyg för att må bra och balansera mig utöver de kurser jag håller. Kundaliniyogan har påverkat mig i att bli mer sann mot mig själv, att lyssna in mina behov och känslor och gå den väg som hjärtat leder mig till. 
Jag gillar andra yogaformer också och tror att alla kan finna sin favorit. Ibland gör jag kundalini för att få balans eller energi och ibland tycker jag att en mjuk yinyoga känns skönast. I kundaliniyogan använder vi förutom yogapass även meditationer och mantran, vilket jag tyckte kändes lite konstigt i början men nu gillar jag det jättemycket. ”Min sångröst har inte lyckats så bra än så länge i det här livet” men mantran kan man chanta utan att fundera så mycket på hur det låter – så det blir härligt ändå! Det tillför också lite magisk känsla – och vardagsmagi vill jag gärna ha i mitt liv och inspirera andra att uppleva. Reiki är ett annat av mina magiska verktyg som jag använt i 15 år, både för självläkning och delat med mig av. Så gillar du lite magi och vill sätta igång din egen förmåga att ge Reiki healing till dig själv och andra så kanske du vill hänga med på mina helgkurser. 

Jag hoppas få möta just dig och dela kundaliniyoga eller något annat spännande, utvecklande, magiskt verktyg för att du lättare ska finna dina unika nycklar till välbefinnande, sanning, balans, helhet, lycka eller vad det är just du söker. 
Varmt välkommen!

SILVANA STENSTRÖM

Silvana y0galärare och även är ridlärare på Täby Ryttarcenter  sedan många år tillbaka med en rad utbidlningar och erfarenhet i ryggen. Hon undervisar viryyoga som är en dynamisk yogaform men har även utbidlning inom yinyoga och barnyoga samt ett antal påbyggnads utbildningar. Silvana kompletterar ridningen med yogan och har genom det tagit fram en unik ryttaryoga som stöttar och hjälper ryttare att förbättra styrka, flexibiletet och kontakt med sig själv och hästen. Just nu går hon också en vidarutbildning av viryarehab.

NINNI CEVASCO

Ninni är yogalärare sedan 8 år tillbaka med certifiering inom Yoga Alliance. Hon har även gått flertalet kurser med fokus på att utforska det feminina, polarisering mellan manlig/kvinnlig energi och ingår sedan många år själv i en kvinnogrupp. Hon har många års erfarenhet att arbeta med kvinnor inom yoga, kroppsterapi och personlig utveckling.
Ninni driver idag företaget Juicy You som har fokus på yoga, träning och personlig utveckling.