Emma öström

Lugnett Studio drivs av Emma Öström Yoga AB (Happy me yoga) och personen bakom är Emma - 3 barnsmamma som lever i Täby med familj och hund. Jag är utbildad terapeutisk yogalärare i New York.  I grunden Hathayogalärare, specialiserad på Terapeutisk Yoga, Gravid- och Barnyoga.  Jag har sedan år 2010 arbetat med yoga och från 2012 även med en metoden Mind to Body som terapeutisk verktyg.  2011 upptäckte jag yogabollar och har sedan dess utforskat och använt dessa i mina klasser och utbildar nu yogalärare i Emodied Bollyoga i ett samarbete med yogastudion Villavi. Eftersom barn och unga har en viktig del i mitt hjärta utvecklade jag barnyogan Happy me kids - som jag lär ut till blivande barnyogalärare och andra personer som lever eller arbetar med barn.

Mitt egna möte med yogan blev en riktigt livsomvändare för mig. En praktik där jag började lyssna till mitt innersta och kunde släppa spänningar jag bar på. Jag slutade arbetet inom mediebranschen för att fördjupa mig inom yoga och samtidigt inspirera andra till att må bättre! Ju mer jag lär mig desto mer inser jag hur allt hänger ihop från hur vi tänker, hållningen, vad vi äter och hur vi rör kroppen, men också i relation med andra och faktiskt hela universum. Det är spännande att se hur forskningen nu också visar samma sak som den den tusenåriga yogakulturen länge vetat - att yoga och meditation  faktiskt fungerar!

Meditationer finns att hämta gratis på min youtube kanal Emma Öström Yoga. Klicka här för att komma dit

Med ett stort intresse och kunskap om ett holistik leverna där kost och hälsa går hand i hand erbjuder jag även 21 dagars Clean Eating program, en kost som stöttar och läker kroppen. Läs mer om Clean Eating här

Än idag är yogan min viktigaste källa när det gäller att hämta ny kraft, energi, utvecklas och må bra och jag hoppas även kunna inspirera dig till detsamma! 

 

NINNI CEVASCO

Ninni är yogalärare sedan 8 år tillbaka med certifiering inom Yoga Alliance. Hon har även gått flertalet kurser med fokus på att utforska det feminina, polarisering mellan manlig/kvinnlig energi och ingår sedan många år själv i en kvinnogrupp. Hon har många års erfarenhet att arbeta med kvinnor inom yoga, kroppsterapi och personlig utveckling.
Ninni driver idag företaget Juicy You som har fokus på yoga, träning och personlig utveckling. 

SILVANA STENSTRÖM

Silvana y0galärare och även är ridlärare på Täby Ryttarcenter  sedan många år tillbaka med en rad utbidlningar och erfarenhet i ryggen. Hon undervisar viryyoga som är en dynamisk yogaform men har även utbidlning inom yinyoga och barnyoga samt ett antal påbyggnads utbildningar. Silvana kompletterar ridningen med yogan och har genom det tagit fram en unik ryttaryoga som stöttar och hjälper ryttare att förbättra styrka, flexibiletet och kontakt med sig själv och hästen. Just nu går hon också en vidarutbildning av viryarehab.

Ann-marie stenbjelke

Ann-Marie är utbildad Hatha yogalärare, Yinyoga lärare och Mind to body trainer. Under yogapassen vill hon genom ett lugnt men kraftfullt tempo förmedla både styrka, smidighet och en djupare återhämtning.
Ann-Marie har under flera år arbetat med egen personlig utveckling bla genom många år i kvinnogrupper, ett arbete som hon nu delar med sig av och inspirerar andra till mer balans, energi och glädje i livet.