Emma öström

Lugnett Studio drivs av Emma Öström Yoga AB (Happy me yoga).

Emma Öström - 3 barnsmamman som bor på landet med familjen, höns, hundar och kaniner.  På gården som är självförsörjande på grönsaker nästan hela året finns också en flygel med spa för dagsretreat och event för privatpersoner och företag.

"Jag är utbildad terapeutisk yogalärare i New York.  I grunden Hathayogalärare, specialiserad på Terapeutisk Yoga, Gravid- och Barnyoga.  Jag har sedan år 2010 arbetat med yoga och från 2012 även med en metoden Mind to Body som terapeutisk verktyg.  2011 upptäckte jag yogabollar och har sedan dess utforskat och använt dessa i mina klasser. 

 Eftersom barn och unga har en viktig del i mitt hjärta utvecklade jag barnyogan Happy me kids - som jag lär ut till blivande barnyogalärare och andra personer som lever eller arbetar med barn.

Mitt egna möte med yogan blev en riktigt livsomvändare för mig. En praktik där jag började lyssna till mitt innersta och kunde släppa spänningar jag bar på. Jag slutade arbetet inom mediebranschen för att fördjupa mig inom yoga och samtidigt inspirera andra till att må bättre! Ju mer jag lär mig desto mer inser jag hur allt hänger ihop från hur vi tänker, hållningen, vad vi äter och hur vi rör kroppen, men också i relation med andra och faktiskt hela universum. Det är spännande att se hur forskningen nu också visar samma sak som den den tusenåriga yogakulturen länge vetat - att yoga och meditation  faktiskt fungerar!

Meditationer finns att hämta gratis på min youtube kanal Emma Öström Yoga. Klicka här för att komma dit

Än idag är yogan min viktigaste källa när det gäller att hämta ny kraft, energi, utvecklas och må bra och jag hoppas även kunna inspirera dig till detsamma! 

 

SILVANA STENSTRÖM

Silvana yogalärare och även är ridlärare på Täby Ryttarcenter  sedan många år tillbaka med en rad utbidlningar och erfarenhet i ryggen. Hon undervisar viryyoga som är en dynamisk yogaform men har även utbidlning inom yinyoga och barnyoga samt ett antal påbyggnads utbildningar. Silvana kompletterar ridningen med yogan och har genom det tagit fram en unik ryttaryoga som stöttar och hjälper ryttare att förbättra styrka, flexibiletet och kontakt med sig själv och hästen. Silvana är även utbildad inom viryarehab.
Du kan möta henne på yogamattan på måndagar då hon erbjuder två kvällsklasser.

Emelie hambrook

Emelie är våran barnyoga och familjeyogalärare. Hon driver företaget Bluebelleyoga och jobbar även med gymnastik för barn.
Du kan boka hennes omtyckta klasser i familjeyoga på lördagar. Håll utkik i kalendern för datum.

Carina sjöberg

Carina håller sköna yinyogapass på tisdagskvällar och en senioryoga på onsdags förmiddag.