gravidyoga & mama baby i täby

Gravid & Mama är en del av Lugnett Studio och en plats för dig som är i den omvälvande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. 

Vi erbjuder gravidyoga, mamma & baby träning , och sköna behandlingar anpassade för din "mamma-kropp" med trygga lärare och terapeuter. Vår vision är att skapa en mötesplats där har möjlighet att dela tankar, känslor och visdom med andra som befinner sig i samma fas i livet som du.

Genom våra kurser får du kunskap och verktyg för att må ditt bästa under graviditet och förbereda inför förlossning och även tiden efter med att hitta tillbaka styrka i kroppen, släppa spänningar, verktyg för återhämtning och gemenskap med andra föräldrar och deras bebisar. 

Här på Lugnett Studio har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund att skapa kontakt med ditt kommande barn  och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.

Välkommen <3

 

Mamma baby träning

Välkommen på mamma-baby träning där vi under 4 veckor tränar anpassad styrka och stabilitet för hela kroppen på ett skonsamt sätt efter de förändringar som sker i kroppen efter en graviditet. Klassen bjuder på mycket kunskap och du lär dig teknik och övningar som passar just dig med huvudfokus kring höft, rumpa, rygg och mage. Du får även övningar som du kan träna på hemma.
Det är lämpligt att delta i kursen när du har gjort en efterkontroll hos din barnmorska.

Vi startar klassen med att noggrant gå igenom dagens övningar. Därefter tränar vi stationsvis i eget tempo. Barn upp till krypålder är välkomna under passet.
Ta gärna med en filt för barnet att ligga på och någon leksak att leka med. En vattenflaska till dig själv är bra att ha med.
V
i har gratis parkering och nära till buss, för dig som åker kommunalt. Det finns hiss och i vår reception finns en mysig soffgrupp, där du kan dricka en kopp te och mata din baby. Hos oss finns det 2 st omklädningsrum med toaletter till ert förfogande.

Tränare är Jenny Lemberg, som driver Holistisk Styrka. Jenny har en rad utbildningar inom träning samt över 12 års erfarenhet som lic. Personlig Tränare. Under dessa år har Jenny hjälpt många kvinnor till en stark och hållbar kropp både under och efter graviditeten. Jenny är en tvåbarnsmamma och har själv gått igenom dessa faser i livet och sett och känt hur styrketräningen gör skillnad för att orka både fysiskt och mentalt med en tuff vardag. 
Under vårterminen 2020 finns det 2 st kursstarter – 5e mars och 23e april. Det går bra att delta på båda kurserna för att hålla igång och utvecklas.
Tid: torsdagar kl 9.30-10.30
Investering för 4 gånger: 640 kr


Vi möts 4 torsdagar 9:30-10:30 med start 5/3 2020
Nästa kursstart startar sedan 23/4 2020
Investering 640:-

Boka plats via hemsida eller mail:
www.holistiskstyrka.se / holistiskstyrka@gmail.com

 

gravidyoga start 6/5

Happy mama gravidyoga är en härlig kurs där du kan landa och förbereda dig inför förlossning men även ger dig verktyg och övningar för att må ditt bästa under graviditeten. 

Vi möts 4 gånger på onsdagar 17:45-19:00.
Investering 800:-
Lärare Emma Öström

Boka plats via mail:
info@lugnettstudio.se


Du kan boka in dig på kursen oavsett vilken vecka du är. Och om du vill kan du gå kursen flera gånger. Har du några komplikationer såsom smärta, ledbesvär i samband med foglossning eller dylikt, meddela detta vid bokning så anpassar vi din yogastund.

Varmt välkommen till sköna stunder för dig och din bebis i magen!