gravidyoga & mama baby i täby

Gravid & Mama är en del av Lugnett Studio och en plats för dig som är i den omvälvande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. 

Vi erbjuder gravidyoga, mamma & baby träning , och sköna behandlingar anpassade för din "mamma-kropp" med trygga lärare och terapeuter. Vår vision är att skapa en mötesplats där har möjlighet att dela tankar, känslor och visdom med andra som befinner sig i samma fas i livet som du.

Genom våra kurser får du kunskap och verktyg för att må ditt bästa under graviditet och förbereda inför förlossning och även tiden efter med att hitta tillbaka styrka i kroppen, släppa spänningar, verktyg för återhämtning och gemenskap med andra föräldrar och deras bebisar. 

Här på Lugnett Studio har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund att skapa kontakt med ditt kommande barn  och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.

Välkommen <3

 

Mamma baby träning

Välkommen på denna 3 gångers mamma-baby pass med styrketräning anpassad efter de förändringar som sker i kroppen efter en graviditet. 
Klassen är i workshopformat med mycket kunskap och där du får lära dig tekniken och hitta övningar som passar just dig som du lätt kan göra i hemmet. 

Vi har då ett tema per gång med övningar som stärker antingen mage, säte eller rygg.
Vi startar klassen med att noggrant gå igenom dagens övningar.Därefter tränar vi stationsvis i eget tempo.

Barn upp till krypålder är välkomna under passet.
Ta gärna med en filt för barnet att ligga på och någon leksak att leka med.

Tränare är Lic Personlig Tränare Linda Löfroth som har en rad utbildningar i träning under och efter graviditet samt flera års erfarenhet av att träna kvinnor till en stark och hållbar kropp under de inte alltid så lätta småbarnsåren. Av egna erfarenheter från att ha börjat träna i vuxen ålder och genom att se andras har hon sett vad styrketräningen kan göra för skillnad inte bara av att orka med en tuff vardag utan även vad styrka inifrån och ut kan fylla på livskvalliten i övrigt med oanad kraft.

Vi möts 3 måndagar & laddar för en stark vinter med start 5/11
10:00-11:00.
Investering 595:-

Boka plats via mail:
lindalofroth@gmail.com 

 

gravidyoga start 8/5

Happy mama gravidyoga är en härlig kurs där du kan landa och förbereda dig inför förlossning men även ger dig verktyg och övningar för att må ditt bästa under graviditeten. 

Vi möts 5 gånger på onsdagar 17:45-19:00.
Investering 1150:-
Lärare Emma Öström

Boka plats via mail:
info@lugnettstudio.se


Du kan boka in dig på kursen oavsett vilken vecka du är. Och om du vill kan du gå kursen flera gånger. Har du några komplikationer såsom smärta, ledbesvär i samband med foglossning eller dylikt, meddela detta vid bokning så anpassar vi din yogastund.

Varmt välkommen till många sköna stunder för dig och din bebis i magen!