gravidyoga & mama baby i täby

Gravid & Mama är en del av Lugnett Studio och en plats för dig som är i den omvälvande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. 

Vi erbjuder gravidyoga, mamma & baby träning , och sköna behandlingar anpassade för din "mamma-kropp" med trygga lärare och terapeuter. Vår vision är att skapa en mötesplats där har möjlighet att dela tankar, känslor och visdom med andra som befinner sig i samma fas i livet som du.

Genom våra kurser får du kunskap och verktyg för att må ditt bästa under graviditet och förbereda inför förlossning och även tiden efter med att hitta tillbaka styrka i kroppen, släppa spänningar, verktyg för återhämtning och gemenskap med andra föräldrar och deras bebisar. 

Här på Lugnett Studio har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund att skapa kontakt med ditt kommande barn.

Just nu finns inga baby-mama kurser, endast gravidyogan.

Välkommen <3

 

gravidyoga

Happy mama gravidyoga är en härlig kurs där du kan landa och förbereda dig inför förlossning men även ger dig verktyg och övningar för att må ditt bästa under graviditeten. 

Vi möts 4 gånger i en kurs. Se kalender för aktuell dag/tid samt start.

Investering 1000:-
Inkl medlemsskap i sluten FB-grupp med övningar du kan fortsätta göra hemma.

Lärare Emma Öström

Boka plats via mail:
info@lugnettstudio.se


Du kan boka in dig på kursen oavsett vilken vecka du är. Och om du vill kan du gå kursen flera gånger. Har du några komplikationer såsom smärta, ledbesvär i samband med foglossning eller dylikt, meddela detta vid bokning så anpassar vi din yogastund.

Varmt välkommen till sköna stunder för dig och din bebis i magen!