YOGA FÖR DIN UNIKA KROPP - YOGA I TÄBY LUGNETT STUDIO

Lugnett Studio - en annorlunda Yogastudio! Här kan du välja av ett varierat utbud av yogakurser i en rogivande miljö. I lokalen finns även dusch och bastu & en soffdel där du kan koppla av och ta en kopp  varmt yogite innan eller efter din klass eller behandling 

Yoga som passar din kropp. Vår filosofi är att erbjuda motsatsen till hur vi ofta lever vårt liv genom en kravlös yoga där du lär känna din kropp, förutsättningar och rörelser. Klasserna erbjuder övningar som hjälper dig att bli medveten om spänningar och rörelsemönster som skapar dem och genom övningar minska triggerpunkter där vi ofta blir spända. Vi erbjuder klasser som grundar sig hathayogan, men har även inslag av övningar och tekniker som stöttar din självutveckling. 

Yogan är övervägande lugn återhämtande, men det finns även mer dynamisk yoga i den Holistiska hathan vi erbuder. Det vi gillar allra mest är att våra elever ofta berättar om hur yogan inte bara ger något under klassen utan faktist även i vardagen! Du kan läsa mera om våra Yogakurser här: Yogakurser

Vår yogasal ligger längst in i studion med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Vår lilla shala rymmer ca 15 yogamattor, men vi har ett tak på 13 deltagare per kurs för att alla ska bli sedda och kunna ta plats. 

Yogalärarna är välutbildade och kunniga inom sina områden. Du blir alltid väl mött och vi har som mål att guida dig till en yoga som passar just din unika kropp, förmåga och dagsform. 
 


kontakt & bokning

Kontakt
Emma Öström
Happy Me

info@happymeyoga.se
www.happymeyoga.se
0739 80 66 16

Boka in dig på din kurs via Boka direkt genom att klicka på knappen nedan.