vår integritetspolicy

Vi samlar in information från dig för att kunna leverera en tjänst. Det är namn, e-mail och telefonnummer. Så här hanterar vi dina personuppgifter:

Vårt bokningssystem – Boka Direkt – hanterar all information på ett säkert sätt. I och med att du gör din bokning via vår hemsida, och bekräftar den, accepterar du användarvillkoren på Boka Direkt. I samband med din bokning finns möjlighet att läsa mer om dataskyddspolicyn i detta system.

Nyhetsbrev – I varje utskick från oss finns information om hur du på ett enkelt sätt kan avregistrera dig från fler nyhetsbrev från oss. Detta nyhetsbrev görs via Mailchimp.

Personuppgifterna används för att bekräfta dina bokningar du gör hos oss, informera dig om eventuella ändringar i schemat, logga dig som deltagare på klasser och behandlingar, för att informera läraren/behandlaren om vilka som deltar och utskick av våra nyhetsbrev.

Vi samlar inte in mer information än det som behövs för att kunna tillhandahålla våra tjänster till dig. Du har alltid rätt att  få insyn i hur dina personuppgifter hanteras. Om du vill veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill att vi raderar dina personuppgifter, hör du av dig till oss så ordnar vi med det.

Har du några frågor, maila till info@lugnett.se