yoga för företag

Yoga och meditation på företag är en fantastisk aktivitet att ta in som del av friskvård på företag. Vi vilar på många års erfarenhet av att leda små och stora grupper yoga, men även enskilda sessioner inom massage, stresshantering, terapeutisk yoga och inre utveckling.

Ni blir proffsigt bemött av kunnig och certifierad yogalärare som kontinuerligt fortbildar sig för att hålla en hög standard. Det ska vara enkelt att boka yoga från första samtal till fakturering och allt däremellan! 

Såklart har vi F-skatt och försäkring för din trygghet.

Välj mellan att vi kommer till er, eller att ni kommer till oss!
Vi tar emot grupper upp mot 14 deltagare.
 

Konferens  & kick off

Vi erbjuder yoga för konferensgäster hos Steningevik -Proffs på konferens i vacker miljö. På Steningevik kan de hjälpa dig med helhetskoncept kring din konferens och vi håller yoga/meditation eller föreläsning för er kring hälsa och välmående under er konferens. Klicka här för att komma till Steningevik Konferens.

Det går också att hyra vår lokal vid mindre grupper. Ni får då tillgång till yogasal/konferensrum, kök, bastu och duschar. Vi hjälper gärna till att ordna med frukost/lunch/fika så ni kan fokusera på er utveckling.


 

yoga SOM FRISKVÅRD


TERMINSKURSER
Vi kommer ut till ert företag och håller yoga 5 -10 eller 20 gångers kurser 1 gång veckan. Vi förbereder rummet där vi håller yoga samt stannar kvar en stund efter passet för ev frågor. Prisexempel 2000:- per ggr (15 personer)

ENSTAKA TILLFÄLLEN
Vi kommer ut till ert företag och håller enskilda pass vid behov. Passen kan med fördel ha olika teman så som Axlar/nacke, Stresshantering, Mindfulnes osv. om så önskas. Prisexempel 2800:- per ggr

KONFERENS / KICK-OFF
Börja eller avsluta dagen med en timmes yoga, eller någon av våra inspirerande föreläsningar. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. 


För Kick-off,  workshop mm kontakta oss för förslag. 
info@happymeyoga.se

Såklart är vi registrerade för F-skatt samt försäkrade.