yoga för företag

YOGAKURS ON-LINE FÖR FÖRETAG
JULGÅVAN TILL DINA ANSTÄLLDA
SÄLJ IN PÅ DITT FÖRETAG - FÅ VÄRDECHECK PÅ 1000 KR*


Yoga & meditation är beprövade metoder som med stöd av forskning är bevisad effektiv för att öka välmående i kropp och sinne. Nu kan du erbjuda dina anställda on-line pass av funktionell yoga, avslappning och meditation som alla kan göra. Övningarna ger både en skön stund men också kunskap och verktyg för att enkelt på egen hand fortsätta skapa förutsättning för:

Bättre hållning  & Bättre andning  
Minskade spänningar i Rygg & Axlar samt Höfter & Ländrygg 
Avslappning  & Meditation  


Passa på att använd ert friskvårdsbidrag!!
Investera i dina anställdas hälsa och välmående.
 
För 1000 kronor per person får ni:
5 veckors on-line baserad Yoga med 6 klasser fokuserad på funktionella övningar som på riktigt gör skillnad i vardagen. Övningarna är enkla men kraftfulla och alla kan göra dem!

Yogabollar – alla deltagare får ett varsitt set unika Yogabollar från Yogatune-up beställda från USA (värde 250:-) Bollarna är speciellt framtaget för att själv kunna massera triggerpunkter och spända områden i kroppen. Det ökar cirkulation, återfuktar bindväv och ger snabb release.

Kunskap och stöd. Ni är garanterade erfaren och kunnig yogainstruktör som är med och ger handledning och stöd under perioden. Det är lättare att träning blir av då vi dedikerat oss till ett program tillsammans med andra och med stöd av instruktör.

Stor frihet! Ni bestämmer själva när ni vill göra dessa pass
Ingen yogasal -  klasserna sker on-line och är således även smittskyddssäker
Ingen utrustning behövs (förutom Yogabollar som ni får)
Frihet att repetera sända klasser när det passar med eget inlogg under 10 veckor.
Det enda ni behöver är internet och ipad/smartphone/dator.

FÖR MER INFORMATION & BOKNING
EMMA PÅ INFO@LUGNETTSTUDIO.SE  


*Gäller vid köp av åt minst 5 deltagare. Med reservation vid för hög efterfrågan. Isåfall kan gåvan ersättas av likvärdig.

 

Yoga och meditation på företag är en fantastisk aktivitet att ta in som del av friskvård på företag. Vi vilar på många års erfarenhet av att leda små och stora grupper yoga, men även enskilda sessioner inom massage, stresshantering, terapeutisk yoga och inre utveckling.

Ni blir proffsigt bemött av kunnig och certifierad yogalärare som kontinuerligt fortbildar sig för att hålla en hög standard. Det ska vara enkelt att boka yoga från första samtal till fakturering och allt däremellan! 

Såklart har vi F-skatt och försäkring för din trygghet.

Välj mellan att vi kommer till er, eller att ni kommer till oss!
Vi tar emot grupper upp mot 14 deltagare.
 

Konferens  & kick off

Vi erbjuder yoga för konferensgäster hos Steningevik -Proffs på konferens i vacker miljö. På Steningevik kan de hjälpa dig med helhetskoncept kring din konferens och vi håller yoga/meditation eller föreläsning för er kring hälsa och välmående under er konferens. Klicka här för att komma till Steningevik Konferens.

Det går också att hyra vår lokal vid mindre grupper. Ni får då tillgång till yogasal/konferensrum, kök, bastu och duschar. Vi hjälper gärna till att ordna med frukost/lunch/fika så ni kan fokusera på er utveckling.


 

yoga SOM FRISKVÅRD


TERMINSKURSER
Vi kommer ut till ert företag och håller yoga 5 -10 eller 20 gångers kurser 1 gång veckan. Vi förbereder rummet där vi håller yoga samt stannar kvar en stund efter passet för ev frågor. Prisexempel 2000:- per ggr (15 personer)

ENSTAKA TILLFÄLLEN
Vi kommer ut till ert företag och håller enskilda pass vid behov. Passen kan med fördel ha olika teman så som Axlar/nacke, Stresshantering, Mindfulnes osv. om så önskas. Prisexempel 2800:- per ggr

KONFERENS / KICK-OFF
Börja eller avsluta dagen med en timmes yoga, eller någon av våra inspirerande föreläsningar. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. 


För Kick-off,  workshop mm kontakta oss för förslag. 
info@happymeyoga.se

Såklart är vi registrerade för F-skatt samt försäkrade.