Yogaretreat på idöborg -relax restore

Det var så underbart att vi gör det igen!!!
Höstens härligaste Yogaretreat med Magdalena Öberg Crabo och Emma Öström på vackra Idöborg i Stockholms Skärgård. 11-13 oktober 2019

När din kropp och ditt hjärta slappnar av öppnar du automatiskt upp för nya möjligheter. Ibland behöver vi vara stilla för att kunna höra vår inre röst och koppla tillbaka till det som är sant för oss.

Varmt välkomna till en helg för återhämtning, yoga som går lite djupare, näringsrik mat och tid att bara vara. En gåva för dig själv att uppleva lugn i en fantastisk skärgårds miljö.

Mitt under hösten med betoning på återhämtning varvar vi yoga som är dynamiskt värmande och vilsam restorative. En yoga som låter dig komma djupare in till det som vilar under lager av spänning och stress. Vi guidar dig in i mjuk meditation och pranayamas. Helgen bjuder även på inspirerande workshops men också tid att bara njuta av tystnaden och naturen, eller varför inte ta ett uppfriskande dopp och sedan värma dig i den vedeldade bastun.

Vi äter god, näringsrik och vegetarisk mat tillagad med omsorg av duktiga kockar och bor i charmiga rum belägna i någon av Idöborgs vackra hus. Yogan anpassas för alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogis.

Fokus under helgen
-Återta kontakten med ditt sanna jag
-Upplev och återkom till  en djup avslappning var gång du känner dig frånvarande
-Ta med dig övningen från mattan in i din vardag 

Emma och Magdalena är certifierade yogalärare enligt yoga allience, och driver båda egna företag inom yoga och hälsa. Deras vänskap ledde till ett kreativt samarbete under varumärket Living Spirit där de inspirerar till livslust och hälsa genom bland annat yogaretreats, resor och workshops. Båda har ett stort intresse av mat och holistisk hälsa som genomsyrar deras samarbete.

För frågor och anmälan:
Maila in din anmälan på info@happymeyoga.se med namn, antal platser och ev allergier. Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 1800:- in på BG 5155-7056.
Anmälan är bindande, men inte personlig se nedan för anmälningsregler.

Anmälningsregler:

När du anmäler dig till ett yogaretreat räknas din anmälan som bindande.
Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan retreatstart.

Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi har små grupper med begränsat utrymme och platser.

När ett retreatet är fullbokat säger vi nej till nya anmälningar och därför är det viktigt att du är medveten om att din plats är unik, den är dock inte personlig så du kan hitta en ersättare.

Vi håller till på vackra Idöborg
Här kan du läsa mera om instruktörerna Emma och Magdalena
Du hittar vårt event även på Yoga för dig  - din länk till den skandinaviska yogacommunityn

Varmt välkomna till en fantastisk dag önskar Emma och Magdalena!

“Tension is who you think you should be.
Relaxation is who you are.”

Yogaretreat på Idöborg