YOGAMASSAGE WORKSHOP
Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling som har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda. Grunderna i behandlingen är massage och assisterad stretching som frigör spänningar och energiblockeringar i kroppen från muskler och vävnad i kombination med en medveten andning. Den behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Workshopen ger ett ordentligt smakprov på Yogamassage. Fokus är på demonstrationer med efterföljande praktiska övningar så att du får egna ”hands-on” upplevelser. Vera berättar även lite kort om Yogamassage ursprung och grundprinciper samt dess användbarhet och fördelar.
Ett gyllene tillfälle att prova på något spännande

Workshopledare Vera Åström www.yoga4wellness.se
Datum: lör 13 april 9.30 – 12.30
Plats: Lugnett Svetsarvägen 5
Pris: 500: - ink moms
Anmälan skickas till info@yoga4wellness.se eller boka direkt via Lugnetts Hemsida

STRESS LESS är en mjuk workshop där du lär dig hur du kan minska din stress i vardagen, pinpointa dina stress-spänningar i kroppen och hitta en inre trygghet där du kan vila oavsett vad som sker runt om.
 
De allra flesta av oss upplever stress i vardagen. Det vi tränar på blir vi bra på och mycket stress tränar dig att bli bra på att stressa. Här hittar vi motsatsen. Återhämtning. Under workshopen får du lära dig mer om stress och hur den påverkar just dig, du får reflektera över vardagliga situationer där du upplever stress och får verktyg att återskapa balans.
Vi använder oss av andningstekniker (pranayamas) mjuka rörelser, yogabollar och avslutningsvis djup avslappning i en meditativ restorativeyoga.
 
Välkommen till en stressfri stund där du guidas in till en plats inom dig själv som aldrig varit trasig, som alltid är hel, en plats där du duger precis som den du är!

Datum 1 maj 
Tid 10-12:30
Investering 350:-
Lärare Emma Öström

SOMMARENS MINI RETREAT YOGA&FRUKOST
Väck kropp och sinne i sommarljuset med yoga, pranayama och meditation med utrymme att sätta sin egen intention för dagen.. När sinnet är klart och kroppen mjuk sätter vi oss till bords och avnjuter en hälsosam och stärkande Clean Eating frukost tillsammans. Resten av dagen spenderar du som du allra helst vill i samklang med den intention du satte.
Detta ingår i priset:
2 timmars yoga per dag
Frukost båda dagar - en härlig mättande och näringsrik frukost enligt clean eating med livsstärkande, naturliga råvaror och miniföreläsning om hur kosten påverkar oss.

Datum lördag och söndag 8-9 juni 
Tider 8:00-10:30 båda dagar
Investering 690:-

Lärare Emma Öström

LESS TENSION - MORE ENERGY

2  härlig klasser på vardera 105 minuter där vi lägger extra fokus på att minska spända områden.  

22 maj är fokus axlar & rygg
Perfekt för dig som lätt får spänningar i dessa områden. Med enkla, mjuka övningar går vi igenom rygg, axlar och nacke. Vi kommer också använda oss av yogabollar för att ge massage och punktberöring för att lösa upp knutar. Du får tips och trix du kan jobba med hemma för att hålla ryggen rörlig och minska spänningar. 

29. maj är fokus höft & ben
Perfekt för dig som lätt får spänningar i dessa områden. Med enkla, mjuka övningar går vi igenom ländrygg, höfter och ben. Vi kommer också använda oss av yogabollar för att ge massage och punktberöring för att lösa upp knutar. Du får tips och trix du kan jobba med hemma för att hålla höften och nedre delen av kroppen rörlig, få mer kraft och styrka och minska spänningar. 

 
Investering 250:- / klass
Boka din plats på info@happymeyoga.se

Datumonsdag 22/5 & 29/5
Tid 19-20:45
Investering 250:-
Lärare Emma Öström

KURSER BARN & YOGA

Du vet väll att vi har kurser & diplomering för dig som vill lära dig med om barn, stress & yoga? För dig som lever eller möter barn i arbetet eller för dig som vill lära dig leda barnyoga.

Kurserna är halvdagar och inkluderar kursmaterial samt te, frukt och fika. Det finns 4 delkurser:

Barn, stress & återhämtning
Barn, meditation och mindfulness
Barnyoga 4-8 år
Barnyoga 9-12 år

Varje delkurs kostar 950:-
Du kan välja att gå en eller bygga på med alla och bli diplomerad Happy me kids barnyogalärare.

Läs mer om innehåll och datum om varje kurs i barnyoga här
När du bokar in dig på en kurs är det bindande anmälan som gäller och du förbinder dig därmed att betala in hela kursavgiften innan kursstart. Kan du inte deltaga finns det möjlighet att gå samma eller liknande kurs vid annat tillfälle.