STRESS LESS är en mjuk klass där vi minska stress och stress-spänningar i kroppen och hitta en inre trygghet där du kan vila oavsett vad som sker runt om.
 
De allra flesta av oss upplever stress i vardagen. Det vi tränar på blir vi bra på och mycket stress tränar dig att bli bra på att stressa.

Här hittar vi motsatsen. Återhämtning.
Vi använder oss av andningstekniker (pranayamas) mjuka rörelser, yogabollar och avslutningsvis djup avslappning i en meditativ restorativeyoga.
 
Välkommen till en stressfri stund där du guidas in till en plats inom dig själv som aldrig varit trasig, som alltid är hel, en plats där du duger precis som den du är!

Datum 11 & 18 Aug
Tid 16-18
Investering 250:-/ klass
Lärare Emma Öström

LESS TENSION - MORE ENERGY

2  härlig klasser på vardera 105 minuter där vi lägger extra fokus på att minska spända områden.  

6 aug är fokus axlar & rygg
Perfekt för dig som lätt får spänningar i dessa områden. Med enkla, mjuka övningar går vi igenom rygg, axlar och nacke. Vi kommer också använda oss av yogabollar för att ge massage och punktberöring för att lösa upp knutar. Du får tips och trix du kan jobba med hemma för att hålla ryggen rörlig och minska spänningar. 

13 aug är fokus höft & ben
Perfekt för dig som lätt får spänningar i dessa områden. Med enkla, mjuka övningar går vi igenom ländrygg, höfter och ben. Vi kommer också använda oss av yogabollar för att ge massage och punktberöring för att lösa upp knutar. Du får tips och trix du kan jobba med hemma för att hålla höften och nedre delen av kroppen rörlig, få mer kraft och styrka och minska spänningar. 

 
Investering 250:- / klass
Boka din plats på info@happymeyoga.se

Datumonsdag 6/8 och 13/8
Tid 19-20:45
Investering 250:-
Lärare Emma Öström

KURSER BARN & YOGA

Du vet väll att vi har kurser & diplomering för dig som vill lära dig med om barn, stress & yoga? För dig som lever eller möter barn i arbetet eller för dig som vill lära dig leda barnyoga.

Kurserna är halvdagar och inkluderar kursmaterial samt te, frukt och fika. Det finns 4 delkurser:

Barn, stress & återhämtning
Barn, meditation och mindfulness
Barnyoga 4-8 år
Barnyoga 9-12 år

Varje delkurs kostar 950:-
Du kan välja att gå en eller bygga på med alla och bli diplomerad Happy me kids barnyogalärare.

Läs mer om innehåll och datum om varje kurs i barnyoga här
När du bokar in dig på en kurs är det bindande anmälan som gäller och du förbinder dig därmed att betala in hela kursavgiften innan kursstart. Kan du inte deltaga finns det möjlighet att gå samma eller liknande kurs vid annat tillfälle.