REIKI HEALING 
Reiki är en lugn, mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki används ofta vid stress och smärta, men den är även effektiv i många andra sammanhang. Behandlingen aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar både på det fysiska och det emotionella planet samtidigt, och löser upp spänningarna samt frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem.

Under en behandling ligger man lugnt och vilar med kläder på sig, och reikiutövaren lägger sina händer på olika ställen på kroppen. Många upplever värme från reikiutövarens händer och att det "vibrerar". Tillståndet är behagligt och det är vanligt att man somnar (påverkar inte effekten). Energin från reikiutövarens händer fortplantar sig och kroppens energi flödar genom de energibanor som finns i hela kroppen, vilket gör att man kan känna värme ända nere i fötterna även om händerna är placerade på axlarna.

Hur Reikienergin ska användas bestämmer klientens egen kropp. Av den anledningen säger vi att Reiki prioriteringsläker. Energin går till det som klienten har störst behov av att få hjälp med för tillfället. Generellt läker nyss uppkomna skador snabbare än gamla skador. 

Varmt välkommen att boka en behandling hos Emma Öström eller Ulrika Petré, eller varför inte öppna upp din egen förmåga att ge reiki till dig själv och andra genom att gå kurs hos oss i Reiki healing.  

REIKI PÅ DISTANS

Nyfiken på att prova Reiki?
Några gånger per år så ervjuder Emma kostnadsfri distans reiki.

Sessionen är 20 minuter och du tar emot den helande reiki energin avslappnad hemma hos dig. Vill du vara med på denna session anmäler du till info@lugnettstudio.se
Uppge ditt fullständiga namn.

Välkommen !