JENNY LEMBERG

Jag heter Jenny Lemberg och driver Holistisk Styrka, där jag hjälper människor att hitta en mer stressfri tillvaro och balans i vardagen. Jag är 40+, har familj och två barn och bor i Brottby i norra Stockholm. Jag har erfarenhet av friskvård, kost och träning sedan början av 2000-talet. 
 
Ända sedan ungdom har jag gillat hästar, träning och matlagning. Jag utbildade mig till kock i slutet på 1990-talet, men jag kände efter ett tag att jag ville jobba med träning och friskvård istället. Jag har en gedigen utbildning inom idrott och sedan 2007 har jag jobbat som personlig tränare och kostrådgivare. Jag har gått en 3 årig yrkesutbildning i Finland till idrottsledare och via SAFE och The Academy har jag studerat ett flertal kurser - bl.a. tagit PT licens.
 
2015 bestämde jag mig för att fördjupa mig inom närings- och funktionsmedicin och blev näringsterapeut. Inom detta område förkovrar jag mig hela tiden. Och nu kombinerar jag detta med HRV träning via HRV Träning Sverige.
Jag har studerat närings- och funktionsmedicin 2 år på Näringsmedicinska Skolan samt fördjupat mig på kurser hos bl.a Alpha Plus, Nordic Labs och Nutri Tech. På www.funktionsmedicin.se kan du läsa mer om funktionsmedicin.
 
Jag strävar till att själv leva som jag lär. Det finns inga genvägar och jag har själv levt med besvär så som eksem, kronisk smärta, överkänslighet av födoämnen och utmattning. Jag vet hur det känns att ha ont i kroppen och att vara begränsad när det gäller rörelse. Jag vet hur det känns när man inte kan sova, att inte känna sig utvilad efter en lång natt - stressen och utmattningen växer. Jag vet också hur det känns när dimman börjar lätta i huvudet, när orken kommer sakta tillbaka, sömnen blir bättre och smärtan avtar. Jag vet vad som krävs för att komma tillbaka - jag har gjort den resan själv och den resan är ständigt pågående. En ny livsstil. 

Jag vill inspirera, motivera och hjälpa dig med att nå ditt bästa jag!

De tjänster jag erbjuder är:

Näringsterapi och kostrådgivning
HRV träning, stress- och prestationshantering
DNA Life tester
Hårmineralanalys, HMA
Frekvensanalys, QRMA
Personlig Träning
Avslappningsmassage
 

kontakt & Bokning

Kontakt:
Jenny Lemberg
Telefon: 070-6187283
Hemsida: www.holistiskstyrka.se
E-mail:
holistiskstyrka@gmail.com
Webshop:
Facebook och Instagram - holistiskstyrka