Helavi

Smidig, smärtfri, balanserad och medveten i både kropp och sinne är väl nåt vi alla vill vara? Men så ser det ofta inte ut för de flesta av oss. Vi springer på i samma höga tempo som alla andra och funderar sällan på om det är rimligt och ofta lyssnar vi inte på kroppen förrän det är försent.

Stress, stillasittande och tunga arbeten är några orsaker till att vi får ont i kroppen. Det kan yttra sig i specifika problem eller allmänt spända och stela muskler.

Här på Lugnett Studio får du en avkopplande eller behandlande Massage beroende på vad du behöver. En stund med totalt fokus på dig. Vi orkar mycket om vi ser till att återhämta oss regelbundet, ta hand om våra kroppar och tanka energi.

Jag är Certifierad Massageterapeut och Diplomerad Mindfulnessinstruktör. Är även utbildad i Energimassage, Lotorpsmassage, Medveten Andning och Postural träning.

Är du intresserad av Andning eller Mindfulness? Hör av dig så pratar vi vidare.

Som företagare kan du anlita mig för Friskvårdsmassage till dina anställda, en uppskattad förmån som kan bidra till minskad sjukfrånvaro och bättre välmående.

Har du ett event kan sittande Energimassage vara en del av upplevelsen.

Jag är medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

bokning och kontakt

 
Madeleine Blüchert

info@helavi.se
 070-535 24 42
Hemsida: www.helavi.se