LENA FRÖDE- ZONTERAPI I TÄBY

Lena heter jag och driver sedan 2015 HappyZone efter att jag genomgått en utbildning i Medicinsk Fotvård hos Axelsons. Själva fotvården insåg jag ganska snabbt inte var min grej, men utbildningen i sig gjorde att jag blev väldigt intresserad av hur kroppen fungerar och jag kände att jag ville lära mig mer.
 
 Kort därefter gick jag en 1-årig utbildning i Zonterapi hos Team Hellberg Zonterapi, och fick där förstå vilken magi som våra kroppar besitter.
Kroppen strävar alltid efter inre balans och harmoni och som Zonterapeut kan vi hjälpa kroppen att uppnå just detta.
Med hjälp av bara mina händer och genom aktivitet och massage på fot och underben stimuleras zonerna som speglar kroppens olika delar, och därmed få igång blodcirkulationen. Vävnaden får syre och näring och kan göra sig av med avfallsämnen och därmed återställa den inre jämvikten. Här finns fler olika varianter på behandling som du kan ta del av på hemsidan www.happyzone.se för att du ska kunna välja det som passar just dig.
 
Då jag önskar lära mig ännu mer om hur jag kan hjälpa mig själv och andra har jag även utbildat mig till Botanisk Aromaterapeut hos Botanyforall.
Under denna fantastiska utbildning under ett år fick jag lära mig hur vi kan ta hjälp av växternas underbara och fantastiska rike för att läka oss, både fysiskt och mentalt.
Dessa kunskaper har jag med mig i alla behandlingar som jag gör.
 
 
Senast har jag precis avslutat en utbildning i Tibetansk Faceliftmassage hos Tant Raffa, som är helt magisk. Kombinationen av lätt beröring och lite kraftigare massage känns magisk och sätter fart på cellförnyelsen och kollagenproduktionen vilket gör under för huden.
Behandlingen bearbetar muskler i ansikte, hårbotten, hals och nacke, och efter en behandling befinner man sig i ett tillstånd av behagligt välbefinnande samt att huden är avslappnad, väl syresatt, mjuk och med en härlig lyster.
 
Alla behandlingar sker i lugn och ro, och min önskan är att du oavsett val av behandling får en lugn, skön och avkopplande stund och att du efteråt känner ett skönt välbefinnande.
 
Kontakta mig gärna om du är nyfiken på de behandlingar som jag utför, och gå gärna in på www.happyzone.se och läs mer.
Klicka här för att komma till zonterapibehandlningar
 
Ta hand om dig!
 
Lena


kontakt & Bokning

Kontakt Lena Fröde
Telefon: 0790 – 27 43 08
Hemsida: www.happyzone.se
E-mail: lena@happyzone.se

Facebook
Instagram 
@happyzone_zonterapi

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
 
 Har du friskvårdsbidrag kan du utnyttja det till Zonterapi och Strykningsterapi via Wellnet, Actiway och epassi – min friskvård.

Jag finns på Lugnett Studio måndag- och onsdagskvällar och helger enligt överenskommelse.
Hittar du ingen tid som passar hör av dig till mig så kan vi komma överens om tid som passar  oss båda.