HOLISTISK STYRKA - HARMONI INIFRÅN OCH UT

Jag vill inspirera, motivera och hjälpa dig med att nå ditt bästa jag och erbjuder:

Näringsterapi och kostrådgivning
Hälsoanalys på distans
HRV träning, stress- och prestationshantering
DNA Life tester
Hårmineralanalys, HMA
Bioresonans analys och behandling
Personlig Träning
Avslappningsmassage

Hur mår du?
Vi lever i ett stressigt samhälle idag med många intryck och höga prestationskrav. Det sliter på vår hälsa och det är inte alls ovanligt att vi känner avsaknad av energi och får diffusa fysiska och mentala symtom.
Blir du t.ex ofta förkyld och känner dig orkeslös och stressad? Har du besvär med magen, allergi, ont i kroppen, oro och högt blodtryck eller kanske problem med sömnen?

Skulle du vilja känna dig mer energisk, stark och harmonisk? Vill du lära dig mer om kost och livsstil och hur det kan hjälpa dig att förändra din hälsa till det bättre?

Holistisk Styrka jobbar funktionsmedicinskt och näringsmedicinskt, vilket innebär att jag letar efter orsaken till symtom och besvär och behandlar kroppen som en helhet. Jag levererar personliga, holistiska friskvårdstjänster och hälsoprodukter med fokus på återhämtning, näring, läkning, styrka och balans i vardagen. Behandling med bland annat bioresonans ingår alltid i dina besök.

Jag är även återförsäljare av svenska kost- och näringstillskott. Jag lyfter endast fram seriösa tillverkare och leverantörer.

På min hemsida kan du läsa om mina tjänster, priser, aktuella erbjudanden samt beställa tillskott via min webshop.

Bokning sker via Bokadirekt och om du inte hittar en tid som passar dig så meddelar du mig via mejl eller telefon så försöker vi hitta en lösning.

Följ mig gärna på Facebook och Instagram för uppdateringar kring erbjudanden och andra aktuella inlägg inom den funktionsmedicinska världen.

Jag är kvalitetssäkrad medlem och försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Godkänd för F-skatt.