FRISK FRÅN INSIDAN OCH UT

Idag kan vi själva påverka vår hälsa positivt genom kunskap om vad vi mår bra av och därefter ta aktiva beslut  över vårt sätt att äta och vad vi äter. 
De så kallade livsstilssjukdomarna ökar och det står klart att dessa sjukdommar utvecklas i vår kropp genom inflammationer. Inflammationer är kroppens försvar vid sjukdom och skada och är en helt naturlig reaktion. 

Inflammationerna blir ett problem när de blir kroniska. Att det är kroniska betyder inte att vi måste stå ut med det resten av vårt liv! Det finns andra möjligheter för dig om du vill välja det. Det är vanligt att vi går omkring så kallade tysta inflammationer som vi inte vet om att vi har men ändå upplever symptom. Vi tror också att det är helt normalt att vår kropp med åren råkar ut för som de så fint heter ålderssjukdomar. Det här gör att det är otroligt många i dagens samhälle som äter onödigt mycket medecin. Något som de själva kan förändra bara de får förutsättningarna och kunskapen om det.

Det kan finnas olika orsaker till obalans och problematik med och i kroppen. Jag själv jobbar med flera olika metoder för att skapa balans -bland annat stresshantering, yoga, meditation men även mat, tillskott och kroppskännedom. För mig är det av superviktigt att hitta balans så jag har kraft och lust att leva det liv jag önskar men även att ha energi att inspirera och stötta andra till detsamma!

Om du känner detsamma kan jag verkligen rekommendera dig att testa att balansera din fettsyrebalans med ett riktigt bra tillskott av omega 3.

Fettsyrebalansen i din kropp är nämnligen grundläggande för både din fysiska och mentala hälsa. 95% av alla Europeer har en obalans med väldigt hög andel inflammatoriska fettsyror (omega 6) som kan ligga bakom en mängd sjukdomar och hälsoproblem och alltför lite andel omega 3 som stoppar inflammationer. Du kan ta reda på dina nivåer av inflammatoriska fettsyror och enkelt återställa balansen med min hjälp. 

Jag kan hjälpa dig med ett enkelt blodtest för att se hur din fettsyrebalans är.  Testet skickas iväg till ett oberoende labratorium i Oslo och ditt svar kommer inom två veckor.  Testet  visar din nivå av inflammatoriska fettsyror och du får en detaljerad bild och förklaring om hur det ser ut och påverkar just dig. Under tiden kan du börja balansera dina värden med hjälp av Zinzinos Balance oil. Oljan innehåller en unik kombination av Omega 3 och polyfenoler vilket man genom noggran forskning har sett ge resultat. Du tar detta tillskott under minst 120 dagar då vi tar ett nytt test och du kommer få ett helt annat resultat! Framförallt kommer du högst sannolikt även känna dig starkare, friskare och mer närvarande.

Vad är fettsyror?
Omega 3 och 6 är hälsosamma fleromättade fettsyror som människan inte själv kan bilda och därför måste få i sig med maten. Förr åt vi ungefär lika mycket Omega 3 och Omega 6 via maten vilket hade en positiv hälsoeffekt. Idag kan maten innehålla 20 gånger mer Omega6 än Omega3.  
WHO rekommenderar att Omega 6 och Omega 3 balansen är 4:1 eller bättre för ett friskt hjärta och friska blodkärl. Men oftast ligger det betydligt högre.

Omega 6 som används i processad mat är en olja som håller länge utan att härskna och matvaruindustrin använder därför denna i de flesta produkter på marknaden.

Omega 3 är den som släcker inflammationer och därför behöver vi lika mycket omega 3 i kroppen som omega 6. Omega 3 finns i bland annat linfrön, gräsbetat kött och i fet fisk. Det är dock bara i marint omega 3 som de viktiga fettsyrorna EPA och DHA finns. För låga nivåer av dessa två fettsyror kan orsaka att kroppen får svårigheter i att upprätthålla normal cellfunktion och vävnadsutveckling.

Hur mycket viltfångad fisk äter du i veckan?
Fettsyrorna EPA och DHA finns i fisk. För att få i sig tillräckligt med Omega 3 bör vi äta ca 3 kg !! vildfångad fet fisk per vecka.
Den odlade laxen innehåller till större delen omega 6 eftersom den inte äter plankton utan matas med pellets som är gjort på omega 6.

Hitta rätt Omega 3 tillskott
Det finns en mängd olika Omega 3 tillskott av varierande kvalité.  Det viktigaste för dig  är att veta att just ditt tillskott gör gott för din kropp! De flesta omega 3 tillskott på marknaden är inte stabila. De härsknar redan på några timmar efter intaget och hinner alltså inte nå cellerna och göra någon verkan. Många är härskna redan i burken/flaskan. Prova att lukta på oljan och se om den luktar fisk. Luktar den fisk så är den redan härsken och kan göra mer skada än nytta. Rapar du ”fisk” så har produkten garanterat härsknat i din kropp då den utsätts för oxidering så snart du svalt den.

Boka in ditt test och tillskott som kommer hemskickat till dig under 6 månader. På den tiden kommer du ha fått tid att balanserat dina värden och ha gett din kropp och psyke det bästa förutsättningar till att må bra och ha energi!

Erbjudande START 1595 kronor * innehåller:
Ett möte med mig  där vi går igenom vad fettsyrebalans är och hur det påvarkar din kropp samt hur du kan balansera dina värden.
Vi tar ett test som skickas till labb och inväntar svar inom 21 dagar.
När svaret kommer går vi igenom det tillsammans.
Starterbjudandet innehåller även:
2 BalanceOil+, 300 ml och 2 BalanceOil, 100 ml
som du kan börja använda direkt!
Efter 120 dagar tas ett nytt test och du får då svar på hur dina värden har ändrats. 
Du kommer fortsätta med omega 3 oljan mellan testperioden och får dem enkelt hem tillsammans med månadsfaktura under 6 månader. Därefter kan du välja om du vill fortsätta eller inte.

OBS! Om det visar sig att du har normala nivåer på första testet så får du tillbaka dina investerade pengar! 

*i detta pris följer det med en 6 månaders  prenumeration av den bästa Omega 3 oljan jag någonsin provat. Du har då tillräckligt för att kroppen ska återfinna sin balans och återhämta din hälsa.  Efter du fått tillbaka ditt sista testsvar kan du enkelt säga upp ditt abonnemang. En prenumeration är ett superbra sätt att verkligen komma igång med en hållbar livsstil och du säkerhetställer att du varje månad har rätt mängd omega 3. Ett abonnemang som kan ändra dina förutsättningar för ett hållbart och friskt liv som du själv avslutar när du vill efter 6 denna period.

Är du enbart intresserad av att ta ett test kostar det 1000:-.
Du får då ett möte med mig (Emma) där vi går igenom vad fettsyrebalans är och hur det påverkar kroppen. Vi tar ditt prov och du får smaka på balans oljan. Därefter inväntar vi ditt testsvar som kommer inom 21 dagar som vi sedan kan gå igenom tillsammans. Du är helt fri att välja om du sedan vill balansera dina värden.
Jag säljer även Omega 3 oljan till styckpris på studion för 365:-
(vid abonnemang betalar du 299:-).

 

Upplever du någon av följande: 
- depression
- högt blodtryck
- hjärt/kärl problematik
- smärta
- vitaminbrist
- toxisk kropp
- diabetes
- artros och ledproblem
- IBS
- crohns sjukdom
- allergi
- astma
- cancer
- reumatism
- psoriasis
- multipel skleros
- Ulcerös Colit
- alzhimers 
-eksem och hud-hårproblem
-koncentrationssvårigheter
-trötthet

Detta kan vara grundade i inflammationer som beror på att balansen mellan omega 3 och omega 6 är rubbad. 

Hos mig kan du boka ett test i samarbete med Vitalis labratorium i Oslo för att kartlägga din fettsyrebalans. Efter 120 dagar tas ett nytt test för att se skillnad. Under denna period tar du tillskott av Zinzinos Balansoil som balanserar dina fettsyrenivåer och ökar ditt välbefinnande. Resultatet går vi igenom tillsammans och du får en god bild om vilka områden i kroppen du behöver balansera och hur det påverkar dig både i kropp, nervsystem och hjärnan.