AVSLAPPNINgSMASSAGE & REIKI

AVSLAPPNINGSMASSAGE Mind to body 60 min 650kr
En skön stund för att släppa spänningar och stress som samlats i din kropp.
En helkroppsmassage med närande mandelolja.
Du kan välja att tillsätta vafri aromterapi som Lavendel, Citrus eller Ylang Ylang i oljan. Beroende på vart dina spänningar sitter lägger vi extra fokus på de områdena. Det kan vara allt från huvud/ansikte, axlar och rygg eller höfter. Massagen avslutas med rogivande reiki där du bjuds in att komma djupare in i avslappning. 
Massagen passar alla då vi formar den efter just dig. Även gravida som ligger skönt med kuddar på sidan på min breda massagebänk.

REIKI HEALING SESSIONER 60 min 550kr
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och  i USA och många andra länder för läkning inom sjukvården.

Hur går en session till?
Du ligger bekvämt på en bred massagebänk. Under sessionen har du dina kläder på dig så välj mjuka kläder som är sköna att vila i. Reiki kan göras med en lätt statisk beröring av tryck, eller utövarens händer kan vara några centimeter över kroppen utan någon verklig beröring. 

Vad kan jag förvänta mig?
De flesta kunder känner en känsla av avkoppling och lugn. Det är både fysisk avslappning såväl som en avspänning för sinnet. Reiki är så avslappnande att kunder kan somna under sessionen. Oroa dig dock inte, du kommer fortfarande att få alla fördelarna med sessionen, sovande eller vaken.

Räcker en session eller behöver jag en serie sessioner?
En session är en bra start! Du ser själv hur Reiki får dig att känna dig, om den är avslappnande, om du känner mer tydlighet efter sessionen. Många fortsätter att köpa en serie sessioner för att successivt arbeta med sina nuvarande wellnessmål.

Är Reiki för ett akut tillstånd eller ett kroniskt tillstånd?
Om du har ett akut tillstånd bör du uppsöka en licensierad läkare. Om du har ett kroniskt eller aktuellt problem kan Reiki vara ett utmärkt komplement i din läkningsprocess.

Efter en session: 
Drick mycket vatten för att hydrera din kropp eftersom kroppens energisystem kan röra sig mer optimalt, så ta hand om dig själv med vatten och hälsosam mat under dagen. Det är fördelaktigt att spendera lite tyst tid den dagen eller kvällen efter din session för att skriva dagbok eller att fundera eftersom det kan ha ge dig insikter och ytterligare mental tydlighet när din kropp fortsätter att bearbeta Reiki-sessionen.
 

Kontakt

Emma Öström driver Lugnett Studio där hon ansvarar för yogan och har stor erfarenhet och kunnande om kropp och själ.

Du kan boka in följande tider
Tisdagar 15-18:00
Torsdagar 16-17:00
Fredagar 10-11
eller enligt överenskommelse

Du bokar din tid på Boka Direkt nedan.  
Om du inte hittar en tid som passar dig kan du maila till
info@happymeyoga.se

 

pt-yoga

Hos Emma kan du även boka in din privata yoga och Terapeutisk yoga.

Om du har stressrelaterat symptom, kronisk smärta, skada, sjukdom eller andra utmaningar kan terapeutisk yoga erbjuda en mjuk och långsiktigt väg mot förbättrad hälsa och välmående. Det passar såklart även för dig som inte har någon symptom men vill ha hjälp med en individuellt anpassad yoga som du kan utföra hemma/på semester etc

Emma ger enskilda sessioner med full uppmärksamhet till dina individuella behov – såväl fysiskt, mentalt och spirituellt, för att hitta och fördjupa en yoga som fungerar för just dig.

Pris första pass 950:-
Uppföljning 650:-
inkl anpassat yogapass du kan göra hemma.

Maila till info@happymeyoga.se för att boka en tid som passar dig.

Läs mer om terapeutiskyoga här